perjantai 14. lokakuuta 2016

Quesadillat + ohje

Meillä syödään melko usein tortilloja. Ne vaan toimivat varsinkin jos ei halua lieden ääressä heilastella koko iltaa.
Ja kyllä, vaikka ruuanlaittokin on intohimo, ei se sytytä edes joka kerta.

Meidän taloudessa siis avatusta tortilla- lätty pussista jää aina ylimääräisiä.
Ja nämä kun kuivuvat melko nopeasti eikä viitsi roskiinkaan heittää.
Ja pakastuksen suhteen olen huono. Sinne ne sitten hautautuu. Ei ei ei...


Quesadillat ovat siis parasta hävikki ruokaa!
Ja täytteen voi valita siitä mitä jääkaapin uumenissa milloinkin on.
Esim avatut salsat ja juustodipit, sekaan vaan.


Tällaisella ohjeella tehtiin tällä kertaa:

Ketsuppia pohjiin
Keittokinkkua ja juustoa väliin.

Elikkäs, voitele pohjat ketsupilla, täytä mielen mukaan.
Paista pannulla sen verran että lätyt saavat hieman väriä ja juusto on sulanut.
Leikkaa neljään osaan ja asettele tarjolle.


                                                            Sitten syömään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti